Dierenbescherming start eigen onderzoekspanel

De Dierenbescherming is in samenwerking met PanelWizard een eigen onderzoekspanel gestart. Een aantal leden van de Dierenbescherming heeft een uitnodiging ontvangen om lid te worden van dit panel. Leden van het panel ontvangen een aantal keer per jaar een e-mail met een uitnodiging om een online vragenlijst in te vullen. Door middel van deze vragenlijsten kan de Dierenbescherming leden vragen mee te denken over bepaalde actuele ontwikkelingen op het gebied van dierenwelzijn of bepalen welke onderwerpen het meest aanspreken.

De onderzoeken worden uitgevoerd door onafhankelijk onderzoeksbureau PanelWizard. Dit bureau heeft jarenlange ervaring in het beheren van onderzoekspanels en het uitvoeren van online onderzoek. Naast een eigen onderzoekspanel met 33.000 panelleden, beheert PanelWizard ook diverse exclusieve panels voor klanten.

Deelname aan het panel is alleen op persoonlijke uitnodiging van de Dierenbescherming. Ontvangt u een uitnodiging om deel te nemen aan het panel, grijp dan deze unieke kans om uw mening te geven!